ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κινητρό μας η εμπιστοσύνη σας ! σκοπός μας η άψογη συνεργασια και η ειλικρινεια με τους πελατες μας.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ξεκινάει Tην Πέμπτη το 6ο Houdetsi festival,

Tην Πέμπτη 6 Αυγούστου ξεκινάει το 6ο Houdetsi festival, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Αυγούστου.
Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το φημισμένο Houdetsi Festival. Στα πλαίσια του φεστιβάλ κρητικοί μουσικοί, καθώς και μουσικοί από πολλά μέρη του κόσμου χαρίζουν τους ήχους τους στους παρευρισκόμενους.
Επίσης, τις μέρες εκείνες, στα σοκάκια του χωριού θα στηθούν πάγκοι με προϊόντα που κατασκευάζονται από ιδιώτες, συλλόγους και μικρές επιχειρήσεις.
Το Houdetsi Festival διοργανώνουν το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου και η επιτροπή διοργάνωσης του Φεστιβάλ της Μουσικής του Χουδετσίου.
Ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων ενημερώνει ότι "για την άνετη και ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών θα υπάρχει σύνδεση του οικισμού με το Δημαρχείο στα Πεζά , μέσω συνεχών- δωρεάν-δρομολογίων με λεωφορεία. Σημειώνουμε ότι οι χώροι στάθμευσης τωναυτοκινήτων στα Πεζά θα φυλάσσονται από ιδιωτική εταιρία security.Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη διέλευση τους από τοΧουδέτσι μετά τις 6:30μ.μ, επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές κατά το επόμενο τετραήμερο".
Μην το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.originalcrete.com/article/houdetsi-festival-gia-6i-xronia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ