ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κινητρό μας η εμπιστοσύνη σας ! σκοπός μας η άψογη συνεργασια και η ειλικρινεια με τους πελατες μας.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΈΡΧΕΤΑΙ)

Μία σύγχρονη γυναίκα, ανακαλύπτοντας τον κόσμο της μόδας, θα αναρωτιόταν ποιό είναι το όφελος να μάθει η ίδια την τέχνη της ραπτικής.
Αυτό ακριβώς είναι το αρχικό κίνητρο. Η ραπτική αποτελεί τέχνη μέσα από την οποία μπορούμε να διακρίνουμε τα τέσσερα παρακάτω στοιχεία:
-Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Τα ρούχα είναι φτιαγμένα απο εμάς και πάνω σ’ αυτά μπορούμε να εκφράσουμε το καλλιτεχνικό μας εαυτό.
-ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.
Ξέρουμε ότι έχουμε την αποκλειστικοτητα σε ότι φοράμε.
-ΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
Κανένα σώμα δεν είναι τέλειο, μπορεί όμως να φανεί τέλειο, διότι το σωστό ντύσιμο είναι μία οφθαλμαπάτη, την οποία μπορούμε να εκμεταλευτούμε.
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας:
——> Της Εργαζόμενης, η οποία έχει την ανάγκη της καθημερινής αλλαγής ρούχων και αφού ο χρόνος της είναι πολύτιμος, μπορεί να ράβει ένα απλό παντελόνι σε δύο ώρες και να επιλέγει το κόστος (από 2 ευρώ και πάνω).
——>Της Νοικοκυράς, η οποία έχει την δυνατότητα να ζήσει μία καινούργια εμπειρία και παράλληλα να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού (κουρτίνες, καλύμματα, μαξιλάρια) με το μικρότερο δυνατό κόστος.

(ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΠΤΙΚΗΣ)


 Ξεκινούν  σιγά  σιγά  η  εγγραφές  στα  σεμινάρια  κοπτικής  ραπτικής  στην  Κρήτη  ειδή  γίνονται  εγγραφές  σε  κάποιες  ιδιωτικές  σχολές
Η  κυρία  Αργυρώ  η  κυρία  Ευαγγελία η κυρία Σοφία  αλλά και   ο  κύριος  Στέλιος  αλλά  και  πολλοί  άλλοι  ετοιμάζονται  να  δώσουν  τα  φώτα  τους   σε  όσους  θέλουν να  δημιουργήσουν μόνοι τους και  να  φτιάξουν  τα  δικά  τους  ρούχα  αλλά και να δημιουργήσουν δικές τους επιχειρήσεις.



Σημειώνετε  στο  Ηράκλειο  θα  υπάρχουν  πολλά  τμήματα (πατρόν -κοπής- ραφής (από απλή φούστα έως παλτό φορέματα κ νυφικό) / σχεδίου μόδας / styling.)
Τα   σεμινάρια  γίνονται  από  ιδιωτικές  σχόλες ,  από  σχεδιαστές  μόδας  αλλά  και  από  πολιτιστικούς  συλλόγους .
Φυσικά  το  κόστος  τους  είναι  για  όλα  τα  βαλάντια 
  Τα  σεμινάρια  είναι  δίωρα  η  τρίωρα   σε  όλες  της  μέρες  της  εβδομάδας  και  σε  διαφορές περιοχές  του  Ηρακλείου  

Αν  θέλετε    να  εγγραφείτε  σε  κάποιο  πολιτιστικό  σύλλογο  η  εγγραφές  αρχίζουν  γύρο  στο  τέλος  Αυγούστου    
 
Εσείς  θα  διαλέξετε   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ