ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κινητρό μας η εμπιστοσύνη σας ! σκοπός μας η άψογη συνεργασια και η ειλικρινεια με τους πελατες μας.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Χιλιάδες μαζεύουν καπάκια για να σωθεί η μικρή Ελένη

http://irakliolive.gr/posts/chiliades-mathites-mazeyoyn-kapakia-gia-na-sothei-i-mikri-eleni/

Η μικρή Ελένη Παρασκευοπούλου, η οποία σε ηλικία τεσσάρων ετών δίνει το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της, έχει βρει όλη την Κρήτη σύμμαχο στο πλευρό της!
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και απρόσμενη, ώστε έχει γεμίσει με δύναμη την οικογένεια της μικρής Ελένης που πάσχει από το σύνδρομο WEST και η περίπτωση της απαιτεί θεραπεία στο εξωτερικό.
Πρόκειται για μια θεραπεία κόστους 4000 ευρώ. Ποσό το οποίο αδυνατεί να προσφέρει το κρατος, με αποτέλεσμα να πρέπει για μια ακόμη φορά να κινητοποιηθούν οι ίδιοι οι πολίτες.
Για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για το 4χρονο κορίτσι, χρειάζονται 14 τόνοι καπάκια. Μέχρι στιγμής από την προσπάθεια που έχει καταβληθεί έχουν συγκεντρωθεί 3.5 τόνοι. Η συγκέντρωση τους γίνεται από ένα δίκτυο εθελοντών, οι οποίοι μαζεύουν τα καπάκια και τα στέλνουν στην Τσεχία σε ιδιωτική εταιρεία.
Στην Κρήτη η συγκέντρωση γίνεται στα Χανιά. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ειρήνη Κορωνάκη στο 6999597809 ή την κ. Ναταλία Επιτροπάκη στο 6974803294
απο 

Irakliolive Creta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ