ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κινητρό μας η εμπιστοσύνη σας ! σκοπός μας η άψογη συνεργασια και η ειλικρινεια με τους πελατες μας.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΥΦΑΣΜΑ ΣΕΒΡΟΝ ( ΖΙΚ ΖΑΚ) ( Κ 2557 )

 Οικονομικό και 2,40 φάρδος υφάσματα 
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από βαμβάκι με 2,40 φάρδος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σε  χρώματα και η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή !!!


Το Σεβρόν είναι το αγαπημένο Ζικ Ζακ σχέδιο που ξεχωρίζει για την απλότητα και την καινοτομία του δίνοντας μια διάθεση ανάλαφρη και καλοκαιρινή.

Τα Βαμβακερά κύματα είναι μια φρέσκια πρόταση, μια άλλη οπτική για παντός είδους κατασκευές που αποπνέουν έναν αέρα ανανέωσης και καινοτομίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη κουρτίνα ή χρησιμοποιήσετε σε διάφορες κατασκευές όπως τραπεζομάντιλα, μπομπονιέρες, κουρτίνες, μικρές χειροτεχνικές δημιουργίες το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εντυπωσιακό.
 ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ https://www.yfasmametometro.gr/product-category/%cf%83%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b9/%cf%83%ce%b5%ce%b2%cf%81%cf%8c%ce%bd-%ce%b6%ce%b9%ce%b3%ce%ba-%ce%b6%ce%b1%ce%b3%ce%ba/







Ύφασμα σταθερό και μαλακό, ιδανικό για σεντόνια, παπλωματοθήκες, προίκα μωρού, patchwork/quilting, νεσεσέρ, παιδικά ρούχα και σακίδια, τσάντες. Κατάλληλο για κουρτίνες, διακόσμηση βάπτισης, απλικέ και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή.
Οδηγίες πλύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ